Rumored Buzz on drumul gresit episodulDe foarte mult timp am dorit sa fac un asemenea articol despre drumul spre Grecia dar din pacate pana acum nu am avut experienta necesara. In timp am acumulat foarte multi kilometri pe drumul spre Grecia, am strans foarte multe detalii tehnice (bonuri, costuri, …) si de ce sa nu recunosc si internet site-urile oficiale grecesti pentru drumuri si autostrazi au inceput sa arate din ce in ce mai bine.

Naveta cosmica pe treatment as construi-o ar avea motoare perfect ecologice care ar fi bune si pentru autoturismele pe care doreste sa le vada ecologice , rable vechi treatment ar putea deveni superecologice .

Din Komotini spre Salonic in zona Kavala sunt peisaje care mie mi s-au parut frumoase, cu autostrada treatment serpuieste pe langa mare, tuneluri…

Doar ei se certasera si ICHCHA plecase ranita  iar VEER nu a vrut sa creada vreo clipa ca  nu putea avea copii. Si uite ca minunea se intamplase.

Decise sa dea un nou commence vietii lor ICHCHA si DAMINI vor sa uite tot ce-a fost  rau . In scurt timp de la plecarea celor doua VEER afla de minciunile  TAPASYEI inclusiv de minciuna cu sarcina acesteia.

Sper ca totul va merge bine…. Am cateva dubii in legatura cu aceasta cursa… Nu am avut niciodata un sens bun al directiei…

Nu,dar knowledge ei de nastere este trecuta in registrul delegatilor/No, but his date of beginning is entered around the register of delegates. I don't know in case you had been aware, but it's delegated its course.

Salutare, poate sa ma ajute cineva cu o sugestie pentru o cazare intermediara intre Komotini si Salonik ( mentionez ca plec din Iasi si as vrea sa trec vama pe la Makaza ). Citem ca sunt si ceva probleme cu drumul intre Veliko Tarnovo si Gurkovo, mai stie cineva de starea acestui drum ?

Veti afla mai tarziu ce este cu aceasta sarcina si cine este cu adevarat tatal  precum si  momentele cele mai incitante  legate de soarta acestui copil. Va pot spune ca acest copil va deveni unul dintre personajele importante ale povestii.

De aceea trebuie ca mai întâi să fie depistată cauza bolii, pentru ca bolnavul să evite pe viitor greşelile comise.

Nu stiu daca iti amintesti,dar am fost apropiati de cateva zile…. Si inca de cand am mers la casa lui Nathaniel impreuna,nimic.

Casele sarbilor arata foarte bine, multe din ele sunt noi, au fost refacute dupa bombardamente. Incet si cu grija (limita de viteza pe drumurile nationale e 80km/h in toate tarile din fosta Yugoslavie) am traversat Dunarea pe un pod nou-nout (cele vechi au fost distruse in timpul razboiului) si am ajuns in centrul Belgradului. Era tarziu, asa ca am renuntat sa-l mai vizitam (poate la anul…), si am urmat GPS-ul spre autostrada. Belgradul, ca si Zagrebul, de altfel, nu mai poarta urmele razboiului. E greu de imaginat ca un oras care acum fifteen ani period complet ruinat arata acum mult mai bine decat Bucurestiul, de exemplu. Am trecut pe langa o singura cladire treatment nu a fost reparata, sediul ministerului yugoslav al apararii, care a fost bombardat de NATO in 1999, si a ramas o amintire a razboiului pentru sarbi, si un obiectiv turistic cam morbid pentru ceilalti. De fapt, dupa cum spunea si Imperator aici, in razboaiele din fosta Yugoslavie nimeni n-a fost nevinovat…

Va recomand sa verificati internet site-urile de “news” si cele de trafic inainte cu two-3 zile, sa fiti siguri ca nu sunt portiuni inchise sau zeci de ore coada la vama respectiva (noi o sa incercam sa actualizam pe prima pagina in cazul in here care apar evenimente importante)

In schimb, am vizitat in capatul vaii Paro un vechi dzong, ruinat, dzongul treatment inchidea valea in fata navalitorilor tibetani de acum cateva secole – Drukgyel dzong (Drukgyel – inseamna de altfel “Victoria Bhutanului”). Din pacate, si acest dzong a avut de suferit in urma cutremurului de acum cateva saptamani, dar, spre deosebire de celelalte dzonguri vizitate, acesta era autentic – nu trecuse peste el modernizarea fortat ca in cazul celorlalte, arata cum probabil aratau in vechime si Paro, Thimphu sau Punakha… Nu ma intelegeti gresit, mi-au placut aceste dzonguri refacute mult de tot, sunt extrem de spectaculoase, cu o arhitectura unica si placuta, dar, uneori, imi position sa vad si cum aratau in vechime, desi acestea nu sunt la fel de frumoase si de impunatoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *